Natura Bisse 15 % отстъпка

« Назад
Natura Bisse е водеща испанска марка, световен лидер в козметичните иновации. Любимите продукти на холивудските звезди са популярни в целия свят, поради партньорството на Natura Bisse със СПА центрове, козметични студия и търсената лична и непосредствена връзка с клиента.

През пролетния период терапиите с продукти на Natura Bisse в комплекс "Русковец" са с АТРАКТИВНА 15% ОТСТЪПКА от фиксираните цени.
Промоционалната акция цели запознаване на клиентелата с благотворното и разкрасяващо действие на продуктите, доставянето на удоволствие и чувство за хармония с кожата си.
Допълнително, продуктите за домашна грижа са 10% отстъпка

Natura Bisse
Терапии за тяло

Подмладяваща витамин C+C терапия, 120 мин. – 180лв.
Това антиоксидантно третиране за тяло ви обгръща с уникално портокалово усещане. Базирано върху използването на аскорбинова киселина и лиофилизиран портокалов сок, премахва токсините, защитава кожата от изсушаване и преждевременно стареене.

Бамбуков ексфолиращ и детоксикиращ масаж, 80 мин. – 150лв.
Деликатно ексфолиране с микрочастици от бамбук, последвано от масаж с обогатен на витамин с крем, ефективно почистват кожата и подпомагат извеждането на токсините.

Терапии за лице
Natura bisse

Кислородна терапия, 60 мин. – 130лв.
Дълбокото проникване на кислород разгражда старите клетки и регенерира подкожната клетъчна тъкан. Зарежда клетките и елиминира токсините.

Подмладяваща витамин С+С терапия, 60 мин. – 150лв.
Забавя процеса на стареене, подхранва и видимо подмладява кожата. Портокаловата есенция ограничава появата на петна, прави кожата сияйна и здрава.

Запазете своя час за терапия на рецепцията на хотела!