Пилинг

« Назад

 Пилинг- препоръчително през есента и преходните сезони в годината!


Пилингът е здравословна процедура за кожата, чиято цел е отстраняване на мъртвите клетки от нейната повърхност и почистване в дълбочина. Той съдейства за естествените възстановителни процеси на организма и за повишаване на ефективността на козметичните продукти, които използваме в ежедневната си грижа.
Пилингът се осъществява с продукти, чиято текстура и съставки могат да бъдат по-твърди или по-меки, по-гладки или по-абразивни. Подходът при всеки тип кожа е различен и тук идва на помощ професионализма на терапевта, неговия опит и естествено- предпочитанията на клиента.

В Уелнес програмата на комплекс „Русковец” гостите могат да избират между няколко вида пилинги.

1.ПИЛИНГ С КАФЕ И БИЛКИ
При него се използва чиста утайка от кафе и билкова смес, продукт на българската фирма„ЕКО СПА”. Това е по-твърд пилинг с по-силно изразени абразивни свойства. Комбинира се със специфичен масаж, което подобрява циркулацията на кръвта и съдейства за намаляване и дори премахване при редовни процедури на мастните депа. Пилингът с кафе съдейства в борбата с целулита. Препоръчва се 2 пъти месечно.

2. ПИЛИНГ ГЕЛ
 Предлага се  във варианти с българска роза, мляко и мед или кафява захар. Характеризира се с лека консистенция, приятна текстура, освежаващ и хидратиращ ефект. Подходящ е за хора със суха и чувствителна кожа.
Терапията се състои от няколко стъпки: почистване на кожата с внимателни масажни движения, загряване, отпускане и отваряне порите на кожата. Следва маска, която обвива кожата, предизвиква загряване и стимулира усвояването на подхранващите и омекотяващи съставки на продукта. На финала продуктът се отмива с топла вода. Тялото се оставя да почива и постепенно да се адаптира към околната среда

Пилингът е съставна част на някои от най-обичаните програми в Русковец. 

3.ШОКОЛАДОВА ТЕРАПИЯ 
Започва с покриване на тялото с топъл шоколад, разтопен на водна баня, с последващ билков пилинг. Тялото се покрива с нежен хидратиращ слой, а използваните продукти действат в силна комбинация. Следва отмиване с топъл душ без използване на синтетични средства и препоръчителна почивка с тишина  и уют
Продължителност: 90мин., Цена:  110лв

4. „СИЯЙНА КОЖА”
Програма, при която се осъществява билков пилинг с мед. Екстрактът на билките се извлича чрез маслена баня. Топлата течност се нанася на тялото, следва масаж, пилинг и маска обвиване. В терапията се използват стари лечебни методи, познати от миналото и широко използвани в българската народна мадецина
Продължителност: 90 мин., Цена: 110лв

За да се осъществи въздействие в долните слоеве на кожата, върху епидермиса, на помощ в предлаганите терапии идват козметичните иновации в продуктите на Натура Бисе и Доктор Спилер.

5. Бамбуков ексфолиращ и детоксиращ масаж, Natura Bisse
Предлаганият пилинг е въз основа на деликатно ексфолиращи  микрочастици от бамбук. Програмата включва масаж с обогатен на Витамин C крем. Резултатът е-  ефективно почистване на кожата и извеждане на токсините.
Продължителност: 80 мин. , Цена: 150лв.

6. Отслабваща терапия с антицелулитен ефект (само за дами).
Ускорява кръвообръщението, лимфата, разбива мастните депа и заглажда кожата. Ефектът от терапията е видим при ежемесечни процедури в пакет от 5 дни

Продължителност: 80 мин., цена: 130лв 
Продължителност:  5 дни, цена:  617.00лв.
Продължителност : 10 дни, цена: 1170лв.

Запишете своя час за терапия на рецепцията на хотела.
Телефон: 0749 81 555