СПА център

« Назад
Добринище е известно с минералната си вода. В града и около него има 17 минерални извори с температура на водата от 30 до 43 градуса. Тук се лекуват ставни и костни заболявания, нарушения на нервната система, гастрологични, белодробни и кожни болести.

В главната сграда на хотела се намират басейни за възрастни и деца, където непрекъснато се подава термална минерална вода с температура от 30 до 36 градуса. Басейните са снабдени с устройства за въздушен и хидромасаж. Мек интериор и минералната вода настройва на релакс и спокойствие. В лятно време на открита панорамна тераса има възможност за плаж, където можете да поръчате различни напитки и закуски.

В термална зона на уелнес център гостите могат да се потопят в мистичната ароматна парна баня или солна парна баня. Можете да използвате топла финландска сауна, а след това да се охладите с леден душ или да се потопите в хидромасажни вани, разположени на открита панорамна тераса.

Спа центърът на комплекс "Русковец" е отворен за външни посетители. На разположение на гостите са удобни съблекални с душове, като се предоставят и кърпи.

Цената на услугата е:
През седмицата от понеделник до петък
Възрастни: 12лв.
Деца до 6г.- безплатно
Деца от 6 до 16г.- 6лв.

В събота и неделя
Възрастни: 15лв.
Деца до 6г.- безплатно
Деца от 6 до 16г.- 6лв.

Работно време на СПА центъра:

всеки ден от 8:30ч. до 20:30ч.

Важно!

Родителите са изцяло отговорни за своите деца. Не се допускат деца под 12- годишна възраст без придружаващ ги възрастен в зоната на басейна и СПА съоръженията.

Спа рецепцията е разположена във фоайето на хотела. Тук можете да запишете часове за терапии и да получите подробна информация за предлаганите услуги.

Телефон: +359 877 369 602