Терапия с витамин С

« Назад
Терапията с Витамин С на Natura Bisse – видима свежест и сияйна кожа

Терапията с витамин С е най-прекият път към възстановяването и предотвратяването на стареенето на кожата на лицето. Благодарение на съставките в продукта, а именно: чист витамин С, силициев прах, екстракт от горчив портокал и бамбук, масло от шипка и витамин Е, се постига свиване на порите на кожата, изравняване на тена, премахване на петънца и стягане на кожата на лицето.
Процедурата започва с премахване на мъртвите клетки със скраб с витамин С, силициев прах и семена от шипка. Продължава с нежен масаж на най-откритите и поддатливи на вредни външни влияния части на тялото- лице, шия и деколте с витамин С и крем Вита С. Успокояващият завършек е с маска с 2% аскорбинова киселина и лиофизиран портокалов сок.
След терапията е абсолютно видима промяната в лицето- избистрянето на тена и свежест.

Силата на терапията е в антиоксидантните качества на витамин С, който е необходим срещу свободните радикали в тялото, виновници за преждевременното стареене. Витамин С има важна роля във формирането на колагена, необходим за нормалната функция на костите, кръвоносните съдове, тъканите и т.н.

Препоръчвани козметични терапии с витамин С наNatura Bisse:

· ПОДМЛАДЯВАЩА ВИТАМИН С+С ТЕРАПИЯ 120 мин. – 180лв.
Това антиоксидантно третиране за тяло Ви обгръща с уникално портокалово усещане. Базирано върху използването на аскорбинова киселина и лиофилизиран портокалов сок, премахва токсините, защитава кожата от изсушаване и преждевременно стареене. Многостепенната програма включва: пилинг, маска, вана и завършва с масаж.

· БАМБУКОВ ЕКСФОЛИРАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ МАСАЖ 80 мин. – 150лв.
Деликатно ексфолиране с микрочастици от бамбук, последвано от масаж с обогатен на витамин С крем, ефективно почистват кожата и подпомагат извеждането на токсините.