Comfort Family Villa

« Назад
Самото име говори какво е основното предназначение на тези вили – семеен комфорт. Те се отличават с уютна домашна атмосфера. Проектирани са така, че да осигурят максимални удобства за семейна почивка. Максималното възможно настаняване е на 4 възрастни и 2 деца на допълнителни легла, които се разполагат в дневната.

Пред всяка вила, до самата входна врата има покрито място за паркиране.

В просторната дневна е с трапезария за 4 души и камина, създаваща неповторим уют в студените зимни дни.

Дневната разполага с тераса към Пирин, кухненски бокс и трапезария. Снабдени са с LCD телевизори, кабелна телевизия, сешоар, сейф, кухненско оборудване с пълен набор от прибори, чайник, хладилник и минибар. Във всички вили е осигурен постоянен достъп до интернет.

Разпределението на вила Comfort Family включва два санитарни възела, баня с вана и душ кабина, родителска спалня с веранда, гледаща към планината, и двуместна детска стая, обърната към вътрешността на курорта. Всяка вила разполага също със стойка за ски, сушилня за ски обувки, климатици.

По желание на гостите се предоставя допълнително оборудване.

Домашни любимци
Еднократно доплащане за домашни любимци до 3кг. - 50 лв. Гостите трябва предварително да упоменат в своята резервация, че ще бъдат с домашен любимец
Забранено е настаняване на големи домашни любимци.