Семейна ваканция

« Назад
Специално отношение към най-важното в живота - ДЕЦАТА

За пълноценна семейна ваканция ние от Руковец Термал Спа & Ски Резорт Ви предлагаме:

Слънце, Свежест, Топлина! Всички помещения са с южно изложение, големи прозорци и тераси. Комплексът е в екологичночист район в близост до гора. Отоплението се осъществява от модерна система с термо помпи, което не замърсява въздуха с вредни газове.

Пространство! Апартаментите и вилите са с обособени части за сън, дневна с диван, кухненски блок с трапезна маса. Децата не спят на неудобни разтегателни дивани и сгъваеми допълнителни легла. Двуспалните апартаменти и вили предлагат комфорт за малки и големи.

Необходима Ви е кухня! Да, малките деца имат специфични нужди. Хранят се под режим, трябват удобства за измиване на бебешки шишенца, съдове, подгряване на вода и чай, хладилник- тези екстри са във всеки апартамент. В същото време, може да бъде заявено и допълнително кухненско оборудване като микровълнова печка и кафе машина. Кухненският бокс не разполага с фурна и котлони, защото истинската ваканция е тази, в която ежедневните грижи са далеч. Оставете готвенето на нашите готвачи- ще останете доволни от вкусната храна, която приготвят.

Румсървиз, моля! Не се притеснявайте, любимата Ви храна може да бъде доставена до Вашата врата само с позвъняване на вътрешен тел. 506

Детски клуб с възпитател! Шумът на децата Ви идва в повече. Няма проблем- предлагаме широка и безопасна детска зона. Услугата е безплатна. Работното време на аниматорите е от 9:00ч. до 18:00ч. Децата могат да останат в клуба до 21:00ч., заедно с родител

Вкусно- Много вкусно! Бъдете сигурни в това. Менюто на двата ресторанта „ Ил Форно” и „Лавендер” акцентира на кулинарна класика и любимия италиански вкус на пица и паста.

Желаете тишина. Ресторантите са изградени в отделен блок, в страни от апартаментите и вилите. Меките настилки в коридорите и стаите съдействат за намаляването на шума

Имате нужда от повече сън- гарантираме Ви, че ще спите като младенец. Леглата са с най-висок клас италиански латексови матраци. Завивките са от естествени материали. Но най-важното- въздухът е чист и планински. Температурите през лятото не налагат включването на климатик, а през зимата, автоматизирана климатична система поддържа равномерна температура от 24 градуса във всички помещения.

Ако се нуждаете от почивка след почивката, значи не сте попаднали на правилното място.