Есенни акценти

« Назад

Есенни акценти  в Русковец ризорт
 

Невероятни багри и циганско лято. Слънцето щедро дарява с лъчи , а вечерите на питие носят спокойствие и наслада. Не пропускайте октомврийските дни, подготвяйки се за зимата. Възползвайте се от възможности за СПА терапии за избистряне на тена и сияйно лице, за хидратация на цялото тяло и тонус.
 
Предлагаме на Вашето внимание масажи на тялото и процедури за лице в комбинация с хидротерапии с минерална вода в Уелнес центъра на комплекса.
 
Минералната вода на Добринище е полезна и лекува редица болежки. Потапянето в минералния басейн и откритите джакузита на комплекса, съдейства за тонизиране на цялото тяло, за отпускане на уморените мускули и релакс.
 
Доверете се на нашия екип от готвачи с тематични есенни ястия, европейска, българска и италианска кухня. Не мислете за ежедневието. Потопете се в  спокойната атмосфера на Русковец
 
Есенната гора Ви очаква с изненадващи пъстри пътеки. Можете да поемете към хижа Гоце Делчев, която е на 12 км. от Добринище. Пеша или със седалков лифт достигнете до хижа Безбог, за да се извисите над сезонните мъгли. Не пропускайте възможността да се заредите с положителна енергия от най-старото дърво в България- Байкушевата мура, която е в Национален парк Пирин в посока към хижа Вихрен.
 
Екскурзиите в региона са многобройни. Добринище е на главен път в посока град Гоце Делчев. В неговата околност са забележителните архитектурни резервати Лещен, Ковачевица и Делчево. Освен това можете да посетите близкият курорт Банско и кокетните градски кафенета в Разлог.