Детски клуб

« Назад

Хотел Русковец Резорт отделя специално внимание на своите най-малки посетители. В нашия  напълно оборудван детски клуб, децата могат да лудуват цял ден и да се забавляват на воля. Игрите  и атракционите са напълно безопасни и са подходящи за най-малките палавници.


Висококвалифицираните аниматори на хотела ще поемат грижите за децата, което  е дава свобода на родителите да планират различни дейности от своята почивка.

Ползването на детския кът е безплатно и неограничено за всички гости на хотела в рамките на работното време от 9:00ч. до 18:00ч.
Клубът е отворен за ползване от децата с придружаващи ги родители до 20:00ч.


ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ДЕТСКИ КЛУБ В ХОТЕЛ „РУСКОВЕЦ РЕЗОРТ“

Уважаеми гости на комплекс „Русковец “,
 
За безопасността и сигурността на Вашите деца, трябва да се спазват правилата на детския клуб, които са:
 
  1. В детския клуб не се приемат деца под 3 годишна възраст, без пълнолетен придружител, който остава с детето до края на престоя му. Служителите не носят отговорност за оставени без придружител деца.
  2. Не е разрешено внасянето на храни и напитки в детския клуб.
  3. Децата играят без обувки с пантофи или по чорапи.
  4. В детския клуб, се приемат само здрави деца. Децата които имат следните симптоми: кашлица, хрема, оплаквания за болки в корема, температура, не се приемат. Служителите от детския клуб имат правото да не допускат или да прекратяват престоя на дете с посочените по-горе симптоми.
  5. Дете прието в детския клуб се предава само на родителя или придружителя, който го е довел. Изключенията се уточняват предварително.
  6. Капацитетът на детския клуб позволява едновременно в залата за игра да играят 16 деца
  7. Времето за игри на дете което не е гост на хотела, се заплаща на рецепция преди влизането му в детския клуб с представяне на касов бон
  8. Не е желателно влизането на родители /придружители/ в залата за игри. Изключение правят придружителите на деца под 3 годишна възраст.

Пожелаваме ви приятен престой!

От екипа на комплекс „Русковец“