Real Estate

« Назад

Ние предлагаме уникален инвестиционен продукт на българския пазар на недвижими имоти с гарантирана възвръщаемост  6%  годишно - вили «COMFORT FAMILY» и «LUXURY», които се намират на територията на комплекс «Ruskovets Resort».

Ruskovets

 

Балнеоложки комплекс от затворен тип отворен в средата на 2015 г. и е разположен на площ над 20 000 кв.м. Успешното архитектурното решение за вписване на комплекса в съществуващия ландшафт позволява да се насладите на уникални панорамни гледки. Изисканo озеленяване, ръчно рисувани фасади и внимание към детайлите при организацията на пространството дават осещане за спокойствие и хармония с природата. Минимализъм в дизайна с естествени материали в интериора и модерни технологии създават атмосфера на комфорт и удобство на гостите.

Ruskovets

 

 

Всяка от 40-те вили на комплекса е пример за високо качество на строителство и съвършенство в интериора. Иновативен дизайн максимизира пространството и визуално увеличава вилите, сливайки заедно вътрешните площи и външните тераси. Спокойствие и тишина, съчетани с удобно географско разположение, ще направят престоя Ви наистина незабравим.

 

Вила «КОМФОРТ FAMILY» с обща площ от 115 m2

Вила на два етажа с голям хол с камина, кухненски бокс и трапезария, две спални и тераса, коята е идеална за слънчеви бани. Всяка вила разполага също със стойка за ски, сушилня за ски обувки. Климатизация се извършва с помощта на термопомпа «въздух-въздух», която дава възможност да настроите най-подходящата температура през зимата, така и през лятото при ниски разходи на електроенергия. Електронна система за контрол на достъпа в къщата. Индивидуално паркомясто. Кабелна телевизия и безжичен интернет.

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

 

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

 

Вила «LUXURY» с обща площ от 130 m2

Вила на два етажа с голям хол с камина, кухненски бокс и трапезария, две спални и тераси с панормани гледки. Всяка вила разполага също със стойка за ски, сушилня за ски обувки. Климатизация се извършва с помощта на термопомпа  «въздух-въздух», която дава възможност да настроите най-подходящата температура през зимата, така и през лятото при ниcки разходи на електроенергия. Електронна система за контрол на достъпа в къщата. Индивидуално паркомясто. Кабелна телевизия и безжичен интернет.

 Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

Ruskovets

 

Обслужване  24/7
 
На Вашите услуги е висококвалифициран персонал, който гарантира високо ниво на обслужване и технична поддръжка.
Рецепция работи денонощно,за да Ви помогне с всички вътрешни въпроси (да извика такси,да организира трансфер до летището, да се посрещнат и да се изпратят Вашите гости и т.н.).
 
Отдел Хоускийпинг/housekeeping/ ще се погрижи за идеалната чистота на Вашата къща , а собствената охрана – за пълната безопастност.
 
Всички технически въпроси (електричество, ВиК, отопление, вентилация и т.н.) управляващата компания ще реши с едно  Ваше обаждане.
 
 
Ние сме горди от това,което Ви предлагаме!

 

Регистрационна форма за повече информация