СПА център

« Назад
Добринище е известно с минералната си вода. В града и около него има 17 минерални извори с температура на водата от 30 до 43 градуса. Тук се лекуват ставни и костни заболявания, нарушения на нервната система, гастрологични, белодробни и кожни болести.

Спа центърът е разположен в главната сграда на хотела и включва вътрешен топъл минерален басейн с размери 10/15м. за възрастни, вътрешен детски минерален басейн с температура на водата от 30 до 36 градуса. Басейните са снабдени с устройства за въздушен и хидромасаж. В близост до басейна са изградени термални съоръжения: 2 сауни, парна баня, кнайп пейка. На панорамната тераса са разположени дървени джакузита с топла минерална вода. На разположение на гостите са съблекални с душове и кърпи.

Мекият интериор и минералната вода настройват за релакс и спокойствие. В лятно време на открита панорамна тераса има възможност за плаж.

Спа центърът на комплекс "Русковец" е отворен за външни посетители. На разположение на гостите са удобни съблекални с душове, като се предоставят и кърпи.

Цената на услугата през летния период е:
През седмицата от понеделник до петък
Възрастни: 15 лв.
Деца до 6г.- безплатно
Деца от 6 до 12г.- 7 лв.

В събота и неделя
Възрастни: 20 лв.
Деца до 6г.- безплатно
Деца от 6 до 12г.- 10 лв.

Работно време на СПА центъра:

всеки ден от 8:30ч. до 20:30ч.

Важно!

Родителите са изцяло отговорни за своите деца. Не се допускат деца под 12- годишна възраст без придружаващ ги възрастен в зоната на басейна и СПА съоръженията.